Oszd meg másokkal

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Ötletbútor

Ötletek... bútorok. Együtt, és külön - külön. Avagy design, lakberendezés, bútorkultúra elsősorban faipari szempontból. Hazai, külföldi és saját példák, ötletek alapján. Ma már nem lehet tagadni más anyagok térhódítását, jelenlétét, így előfordulnak kombinált és a fa alapanyagtól elrugaszkodott bejegyzések is. Az Ötletbútor blog bútorvásárlási szokásokra, lakberendezési trendekre, megoldásokra adhat alternatívát az érdeklődök számára. Faipari szakmai véleményezés, pozitív és negatív példákkal. Új ötletek új bútorokkal...

Utolsó kommentek

2011.04.05. 23:37 Ötletbútor

A praktikus

Forrás:andreaskowalewski.com

ICFF díjazott Andreas Kowalewski szerzeménye az alábbi cipőtárolós, előszoba bútor. Kiemelendő hogy a funkció és design megmaradt a maga keretében és nem mentek egymás rovására ami azért gyakran megesik itt-ott, egyes tervezőknél. Kézre állnak a tároló elemek, nem kell külön oda menni a bútorhoz ajtót kinyitni, vagy kihúzni egy fiókot, mint ahogy eddig megszokhattuk az ilyen jellegű bútoroknál. A cipő választás kényelmesen, már leülve is megoldható. Ráadásul íves furnérozott elemekből épül fel, aminek elkészítése valljuk meg nem minden szaki vágya.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr512803425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.04.09. 19:44:45

áááááááááááá, ez hibátlan. nagyon rendben van!

Ötletbútor · http://otletbutor.blog.hu/ 2011.04.09. 20:35:43

Szó mi szó, én is el tudnám fogadni:)
süti beállítások módosítása