Oszd meg másokkal

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Ötletbútor

Ötletek... bútorok. Együtt, és külön - külön. Avagy design, lakberendezés, bútorkultúra elsősorban faipari szempontból. Hazai, külföldi és saját példák, ötletek alapján. Ma már nem lehet tagadni más anyagok térhódítását, jelenlétét, így előfordulnak kombinált és a fa alapanyagtól elrugaszkodott bejegyzések is. Az Ötletbútor blog bútorvásárlási szokásokra, lakberendezési trendekre, megoldásokra adhat alternatívát az érdeklődök számára. Faipari szakmai véleményezés, pozitív és negatív példákkal. Új ötletek új bútorokkal...

Utolsó kommentek

2011.01.19. 09:40 Ötletbútor

Bölcső, kiságy és komód

Címkék: bio baba és gyerekbútor dióbútor nálunk készült

Ígértem saját munkák bemutatását, íme az első a blogon: egy babaszobába bölcső, kiságy és komód készült. Az első kettő feketedió fából van, a felületre narancsolaj került. Ez a felületkezelési eljárás bionak tekinthető, így a kókusz matraccal kiegészítve egy gyermekbarát és természetes milliő fogja körbevenni a babát. A komód alapanyaga vörösfenyő, dió színre pácolva majd lakkozva. A fiókok hagyományos csúszó fiókok, hogy a kisgyermek későbbiekben ne találjon bennük játéklehetőséget. 

A pelenkázó lap és a fakkos tartó hátulról leakasztható, az alulról filc van felragasztva, így nem kell tartani attól, hogy a bútor teteje megkarcolódik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr622592292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énbagoly 2011.01.25. 07:50:04

A kiságy, és a bölcső nagyon tetszik. :)
A fa is, és a kivitelezés is.

A komódnál sajnálom a pácolást. A vörösfenyő magában is szép. Gondolom az volt a lényeg, hogy az is diószínű legyen.
De azért szép munka. :)

Ötletbútor · http://otletbutor.blog.hu/ 2011.01.25. 19:41:31

Igen, a szín volt a lényeg, örülök hogy tetszik. A kiságy megdolgoztatott, főleg az íves rácsoknál de megérte.
süti beállítások módosítása