Html

Oszd meg másokkal

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Ötletbútor

Ötletek... bútorok. Együtt, és külön - külön. Avagy design, lakberendezés, bútorkultúra elsősorban faipari szempontból. Hazai, külföldi és saját példák, ötletek alapján. Ma már nem lehet tagadni más anyagok térhódítását, jelenlétét, így előfordulnak kombinált és a fa alapanyagtól elrugaszkodott bejegyzések is. Az Ötletbútor blog bútorvásárlási szokásokra, lakberendezési trendekre, megoldásokra adhat alternatívát az érdeklődök számára. Faipari szakmai véleményezés, pozitív és negatív példákkal. Új ötletek új bútorokkal...

Utolsó kommentek

2010.11.17. 21:31 Ötletbútor

Möbelkunst meghívó

Címkék: ajánlás

Régóta követem a Möbelkunst honlapot és blogot. Eredeti használt 20-ik századi bútorok és egy lakberendezési tárgyak kereskedésével foglalkoznak. Két okból tetszik. Az egyik: öröm látni hogy van ilyenre igény. Míg a másik, az hogy eredeti -olykor neves- gyártóktól és tervezőktől elérhető áron kaphatunk meg egyedi igényes tárgyakat. Minap kaptam egy meghívást tőlük amelynek egy részét egy az egyben közzé is teszem, mivel a blog olvasójához is szól.

"MEGHÍVÓ

MÖBELKUNST - újra egész napos design vásár

Kedves Bálint!

Szeretettel meghívunk Téged, családodat, barátaidat és blogod olvasóit 600nm-es új raktárunk - egész napos mulatsággal egybekötött - megnyitójára.
A Möbelkunst egy nyolc év alatt kialakult designbútor és ajándéktárgy gyűjtemény. Eredeti vintage darabokat kínálunk elérhető áron az 1950-1980as évekből, leginkább skandináv tervezőktől, de előfordulnak máshonnan érkezett, és magyar iparművész munkák is. Tárgyak történettel, amelyek között majdnem minden megtalálható, ami egy lakásba vagy irodába kellhet: híres tervezők kultikus tárgyai és ismeretlen, de stílusos darabok is, bútorok, lámpák, kiegészítők, plakátok, apró használati- és dísztárgyak. A célunk az, hogy ezek a csodálatos tárgyak, amiket annyira szeretünk, és amelyeket oly sok évig örömmel gyűjtöttünk, az általunk szervezett egész napos design vásárok jóvoltából újra minél több otthonba bekerüljenek. Most méltó helyet is találtunk a sok szép dolognak, és szeretnénk ha velünk örülnél!"




Az új cím: Budapest, IX. kerület Földvári u. 4.
(villamossal: 2-es villamos Közvágóhíd végállomásától 10 perc gyalog,
busszal: Boráros térről fekete 23-as és 54-es busszal 4. megálló)

Az időpont 2010.11.28. 10-18-ig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr492455927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása