Html

Oszd meg másokkal

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Ötletbútor

Ötletek... bútorok. Együtt, és külön - külön. Avagy design, lakberendezés, bútorkultúra elsősorban faipari szempontból. Hazai, külföldi és saját példák, ötletek alapján. Ma már nem lehet tagadni más anyagok térhódítását, jelenlétét, így előfordulnak kombinált és a fa alapanyagtól elrugaszkodott bejegyzések is. Az Ötletbútor blog bútorvásárlási szokásokra, lakberendezési trendekre, megoldásokra adhat alternatívát az érdeklődök számára. Faipari szakmai véleményezés, pozitív és negatív példákkal. Új ötletek új bútorokkal...

Utolsó kommentek

2010.09.29. 19:46 Ötletbútor

Kád fából (Hogyan készült?)

Címkék: fürdő kád hogyan készült

Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy mennyire kellemes hatása van egy tömörfa kádnak.
Még nem volt szerencsém ilyen és ehhez hasonló kádépítéshez és remélem egyhamar nem is kell. Mivel elkészítése technológiailag eléggé macerás. Kezdődik ott ugyebár hogy kézi munkával egy hasonló kád elkészítése csupán "évek" kérdése. Gépi és gyorsabb megoldás a CNC marás, de erre nem tudom hány programozó technológus vállalkozna. Ezeken túl ami igazán foglalkoztat az a felületkezelés. Ugyanis léteznek natur és lakkozott kivetelben is. A fa és a víz rendszeres érintkezése gyakran okoz gombás elváltozásokat a fában, melyeket megfelelő felületkezeléssel kiküszöbölhetünk. A kérdés csupán az hogy milyen lakkal vagy naturhatású felületkezelő anyaggal kell egy ilyen igénybevételü fafelületet megfelelően lekezelni?   
Forrás:trendir.com  ukhomeideas.co.uk bath-in-wood.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr162333002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása