Oszd meg másokkal

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Ötletbútor

Ötletek... bútorok. Együtt, és külön - külön. Avagy design, lakberendezés, bútorkultúra elsősorban faipari szempontból. Hazai, külföldi és saját példák, ötletek alapján. Ma már nem lehet tagadni más anyagok térhódítását, jelenlétét, így előfordulnak kombinált és a fa alapanyagtól elrugaszkodott bejegyzések is. Az Ötletbútor blog bútorvásárlási szokásokra, lakberendezési trendekre, megoldásokra adhat alternatívát az érdeklődök számára. Faipari szakmai véleményezés, pozitív és negatív példákkal. Új ötletek új bútorokkal...

Utolsó kommentek

2010.10.07. 21:45 Ötletbútor

Olasz íves mosdó elemek

Címkék: modern fürdő olaszos hajlított anyagok

Lapra ívelt furnéros, festett vagy laminált ajtókkal korpuszokkal kisiparban nem nagyon foglalkoznak. Léteznek nagyobb gyártók akik rendelkeznek olyan technológiával ami sorozatgyártásban is alkalmassá teszik az ilyen jellegű bútorok gyártását. Természetesen megoldható kisiparban is, de nem gyakori mivel több tényezőből áll össze a dolog: fantázia, szakértelem, tervezés és megfelelő technológia. Fantázia kizárólag az egyéniségétől függ, van e hozzá kedve lát e benne lehetőséget. A szakértelem a gyakorlottságtól és tapasztalattól, ezt nem lehet csak iskolapadban megtanulni. A tervezés kifejlődött szakmai intelligenciától, a technológia viszont úgy gondolom M.o-n  legtöbb helyen adott. Nincs talán olyan 50 km-es körzet ahol ne lehetne találni egy minden igényt kielégítő asztalos üzemet. Sajnos sokszor már a fantáziánál és a tervezésnél megbukik a dolog ezért is tart egy kicsit ott a magyar faipar ahol tart.
Forrás:foster.it 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr242354969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása