Oszd meg másokkal

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Ötletbútor

Ötletek... bútorok. Együtt, és külön - külön. Avagy design, lakberendezés, bútorkultúra elsősorban faipari szempontból. Hazai, külföldi és saját példák, ötletek alapján. Ma már nem lehet tagadni más anyagok térhódítását, jelenlétét, így előfordulnak kombinált és a fa alapanyagtól elrugaszkodott bejegyzések is. Az Ötletbútor blog bútorvásárlási szokásokra, lakberendezési trendekre, megoldásokra adhat alternatívát az érdeklődök számára. Faipari szakmai véleményezés, pozitív és negatív példákkal. Új ötletek új bútorokkal...

Utolsó kommentek

2011.12.24. 23:17 Ötletbútor

Kellemes Karácsonyt!

Ezúton kívánok Kellemes Karácsonyt minden kedves blogger társnak és olvasónak. 

Kedves Olvasóim! Ezennel egyben jelezném, hogy visszatértem. Szeretnék a jövőben minnél többet jelentkezni, és ezentúl szívesen fogadnám mások ötleteit is. Számtalan lakberendező blog létezik már amik teles tele vannak jó bútorokkal, szóval inspirálódni lehet bőven. De ha valaki csak látott vagy kigondolt valamit és nincs róla képe de leírja nekem megrajzolom és közzéteszem. Szívesen veszem bárki bármilyen jellegű ötletét. Kíváncsi vagyok kinek mit jelent a kreativitás és az ötletesség a bútorok terén. Bár a fához jobban vonzódom az anyag lehet bármi. Csak a forma és a stílus számít. Lehet régi, mai, egyszerű, komplikált, saját vagy a szomszédé, itthoni városi vagy akár vidéki külföldi... stb. Természetesen nem marad el az amerikai poszt is.

 

 Kép
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr623494122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása